Outsource Point

ЗА НАС

ПОВЕЧЕ ОТ БИЗНЕС

Аутсорс Пойнт“ ЕООД е Българска аутсорсинг компания, специализирана в предоставянето Кол център услуги, както и други телекомуникационни решения в работата с крайни клиенти и клиентско обслужване. Компанията ни се отличава с това, че може да предостави пълен спектър от решения, свързани с ежедневната работа с крайни клиенти. Основана през 2016г, компанията стартира своята Кол център дейност, тясно специализирайки се в изходящите и входящи кампании за клиентско обслужване. 

Аутсорс Пойнт сега има възможността и експертизата да предоставя пълен спектър от комуникационни решения в работата с крайни клиенти и ежедневната обработката на големи клиентски бази – поддръжка на телефонни линии (входящи & изходящи кампании), управление на чат канали Instagram, Viber, Webchat, Messenger, Whatsapp, физически екипи от експерти за работа D2D (от врата на врата).

По този начин компанията ни се стреми към своята цел и мисия, която е да предоставя аутсорсинг услуги и комуникационни решения, които да носят добавена стойност на нашите партньори и техните клиенти.

Държим изключително много на 3 неща, които ни отличават от другите в бранша ни:

ПРОЗРАЧНОСТ

КОРЕКТНОСТ

ОТГОВОРНОСТ

Прозрачност – Работим изключително прозрачно. Всички наши партньори имат достъпи до системата ни и могат постоянно да видят какво се случва с всички наши агенти, ангажирани с техни кампании. Подробно може да се получават дневни анализи на разговорите с избрани KPI показатели, както и да се прослушват всички разговори до 12м назад.

Коректност – Компанията ни държи изключително много на коректното отношение във всеки един аспект на бизнеса. Няма да Ви предложим решение, което не смятаме, че е подходящо за Вас. Няма да Ви предложим повече агенти за Вашата кампания ако такива не са Ви нужни. Няма и да Ви заложим скрити такси или комисионни. Ние държим изключително много на дългосрочните партньорства, а такива не могат да бъдат изградени без коректно отношение!

Отговорност – Подхождаме отговорно към всеки един проблем или поставена задача. Доброто изпълнение идва в следствие на добрата подготовка, която няма как се направи без отговорно отношение към заложената задача. Винаги се стремим да подобряваме нашето представяне и да покриваме цифрите, които заедно таргетираме с нашите партньори.

Контакти

office@outsource-point.com

+359 883 027 799

Пишете ни